Huisartsen Amstelkade

Over Huisarts Bosschieter

 

Hi, ik ben Art. Buitenmens, tennisliefhebber en levensgenieter. Samen met mijn vrouw en twee jonge dochters woon ik in Amstelveen.

In 2011 heb ik de basisopleiding Geneeskunde aan de Vrije Universiteit afgerond. Vervolgens ben ik 2 jaar werkzaam geweest voor het dermatologisch Centrum Oosterwal in Alkmaar, de stad waar ik vandaan kom en ben opgegroeid. Daar heb ik veel geleerd over de huid en zijn aandoeningen. En daar pluk ik nog steeds de vruchten van: in de praktijk kom ik dagelijks mensen met huidproblemen tegen. 

Hoewel ik dermatologie een prachtig specialisme vind, ben ik in 2013 gestart met de opleiding voor huisarts in Leiden. De reden voor mijn switch? Als huisarts bouw je een vertrouwensband op met je patiënt. Je leert het verhaal achter de mens kennen. Dat vind ik echt een meerwaarde van het vak!

Ik studeerde af in 2016. Vervolgens heb ik als waarnemend huisarts ervaring opgedaan in verschillende praktijken en op uiteenlopende locaties: van de kop van Noord Holland tot aan Rotterdam-Zuid. En sinds augustus 2018 in de praktijk aan de Amstelkade, toen nog van dokter Prins.

Hoewel ik elke praktijk nog steeds een warm hart toedraag, voelde het in hier écht als thuiskomen. De flair, charme en gezelligheid van de mensen hier in de buurt passen goed bij mij! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de vraag of ik de praktijk van dokter Prins na zijn pensioen – in oktober 2020 – wilde overnemen.

Wat ik belangrijk vind als huisarts én als mens? Kwaliteit van leven. Dat mensen de juiste zorg op de juiste plek krijgen. En dat zij niet schromen om álles aan mij te vragen wat ze willen, ik ken weinig taboes.

Het gedreven team

Drs A. Bosschieter

Huisarts – Praktijkhouder

 

Drs. Appelman

Huisarts

Sinds november 2020 is drs. Appelman werkzaam bij onze praktijk aan de Amstelkade. Geboren en getogen in Twente verhuisde zij in 2006 naar Amsterdam om Geneeskunde te gaan studeren aan de VU. Na een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben bij de kindergeneeskunde, voltooide zij in 2018 haar huisartsenopleiding aan het VUmc. Ze heeft zich tijdens de opleiding verder gespecialiseerd op de afdelingen Spoedeisende Hulp, Geriatrie, Psychiatrie & Gynaecologie.

U kunt bij haar naast de standaard huisartsenzorg ook terecht voor kleine ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, gewrichtsinjecties, het plaatsen/verwijderen van een implanon en het plaatsen van spiralen. Zij houdt spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.

Sasha Kovalev

Huisarts

 

Anna van der Bijl

Huisarts

Chims el Guence

Doktersassistente

Wie de praktijk belt of bij ons langskomt kent Chims.
Als doktersassistente is deze duizendpoot het aanspreekpunt voor iedereen.
Met veel enthousiasme heet zij u welkom bij binnenkomst, beantwoordt zij uw vragen telefonisch, coördineert zij de spreekuren, voert verrichtingen uit en verwerkt de administratieve taken.

Chims werkt maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Anja van de Velde

Psycholoog

Anja is een geregistreerd psycholoog en werkt  in onze praktijk als POH-GGZ (Praktijkondersteuner Huisartsen op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg). Zij is verbonden aan Arkin (een van de grootste ggz-instellingen op het gebied van de psychiatrie). Anja ondersteunt, begeleidt, behandelt (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek door naar gespecialiseerde zorgverleners. Zij houdt spreekuur op de woensdagen.

Steven Merkens

Doktersassistent

Gisela Brouwer

Praktijkmanager

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Door de grote groei van de praktijk willen wij uitbreiden met gemotiveerde collega’s.

Op dit moment zoeken wij:
– Doktersassistent(e)
– Medisch secretaresse (M/V)

Wil jij werken in een gezellig team waarbij aandacht voor de patient en een goede dosis humor centraal staan?
Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!