Huisartsen Amstelkade

Over huisarts Bosschieter

Hi, ik ben Art. Buitenmens, tennisliefhebber en levensgenieter. Samen met mijn vrouw en twee jonge dochters woon ik in Amstelveen. 

In 2011 heb ik de basisopleiding Geneeskunde aan de Vrije Universiteit afgerond. Vervolgens ben ik 2 jaar werkzaam geweest voor het dermatologisch Centrum Oosterwal in Alkmaar, de stad waar ik vandaan kom en ben opgegroeid. Daar heb ik veel geleerd over de huid en zijn aandoeningen. En daar pluk ik nog steeds de vruchten van: in de praktijk kom ik dagelijks mensen met huidproblemen tegen. 

Hoewel ik dermatologie een prachtig specialisme vind, ben ik in 2013 gestart met de opleiding voor huisarts in Leiden. De reden voor mijn switch? Als huisarts bouw je een vertrouwensband op met je patiënt. Je leert het verhaal achter de mens kennen. Dat vind ik echt een meerwaarde van het vak!

Ik studeerde af in 2016. Vervolgens heb ik als waarnemend huisarts ervaring opgedaan in verschillende praktijken en op uiteenlopende locaties: van de kop van Noord Holland tot aan Rotterdam-Zuid. En sinds augustus 2018 in de praktijk aan de Amstelkade, toen nog van dokter Prins.

Hoewel ik elke praktijk nog steeds een warm hart toedraag, voelde het in hier écht als thuiskomen. De flair, charme en gezelligheid van de mensen hier in de buurt passen goed bij mij! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de vraag of ik de praktijk van dokter Prins na zijn pensioen – in oktober 2020 – wilde overnemen.

Wat ik belangrijk vind als huisarts én als mens? Kwaliteit van leven. Dat mensen de juiste zorg op de juiste plek krijgen. En dat zij niet schromen om álles aan mij te vragen wat ze willen, ik ken weinig taboes.

Het gedreven team

Elske Kempers

Praktijkondersteuner en doktersassistent

Els is al lange tijd een bekend gezicht in onze praktijk. In 2011 is zij begonnen als assistente en snel daarna heeft zij haar diploma behaald als praktijkondersteuner. Nu werkt zij twee dagen in de week als assistente en twee dagen in de week als praktijkondersteuner. Met Elske hebben we een mooie berg aan ervaring in huis.

Drs. Appelman

Huisarts

Sinds november 2020 is drs. Appelman werkzaam bij onze praktijk aan de Amstelkade. Geboren en getogen in Twente verhuisde zij in 2006 naar Amsterdam om Geneeskunde te gaan studeren aan de VU. Na een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben bij de kindergeneeskunde, voltooide zij in 2018 haar huisartsenopleiding aan het VUmc. Ze heeft zich tijdens de opleiding verder gespecialiseerd op de afdelingen Spoedeisende Hulp, Geriatrie, Psychiatrie & Gynaecologie.

U kunt bij haar naast de standaard huisartsenzorg ook terecht voor kleine ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, gewrichtsinjecties, het plaatsen/verwijderen van een implanon en het plaatsen van spiralen. Zij houdt spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.

Gwenn van der Woude

Praktijkassistent

Gwen is onze ervaren praktijkassistente die zich met name bezighoudt met de zorg voor de ouderen in de praktijk. 

Soumaya Hikki

Doktersassistent

Soumaya werkt sinds 2017 in onze praktijk. Naast de gebruikelijke ondersteunende werkzaamheden, verricht zij kleine medische handelingen, zoals het opmeten van de bloeddruk, bloedprikken, het ondersteunen bij het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker en het verzorgen van wonden. Momenteel is deze harde werker bezig met de afronding van haar opleiding tot praktijkondersteuner.

Humeyra Tufekci

Doktersassistent

Humeyra is onze nieuwste aanwinst, sinds januari 2021 is zij werkzaam in onze praktijk. Voor die tijd werkte zij in twee andere gezondheidscentra. Inmiddels heeft zij drie jaar werkervaring als doktersassistent, zij is dan ook een waardevolle aanvulling van ons team. Humeyra is bezig met de opleiding tot spreekuurondersteuner, zodat zij straks kleine klachten zelfstandig kan behandelen.

Peter Oude Wesselink

Psycholoog

Peter is een geregistreerd psycholoog en werkt  in onze praktijk als POH-GGZ (Praktijkondersteuner Huisartsen op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg). Hij is verbonden aan Arkin (een van de grootste ggz-instellingen op het gebied van de psychiatrie). Peter ondersteunt, begeleidt, behandelt (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek door naar gespecialiseerde zorgverleners. Hij houdt spreekuur op dinsdagavond.